Aon Nederland

Klantenadviseur - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-07-2019 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO / Beroepssecundair on... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 39 Salaris Marktconform
Klantenadviseur

Word jij blij van telefonisch contact met onze klanten en ben je een flexibel persoon met een resultaatgerichte aanpak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor deze vacature geldt dat wij op zoek zijn naar meerdere nieuwe collega's.

De functie
Veel afwisseling qua werkzaamheden, dynamiek en ontzettend gezellige collega’s, dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als je werkzaam bent als Adviseur Particulier binnen Aon. In deze uitdagende functie behandel je binnenkomende vragen van particuliere relaties en geef je ze deskundig advies op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Je voert het gesprek zo dat je eerst een analyse doet naar de behoefte van de klant. Hierin ga je servicegericht te werk maar je let wel op verkoopsignalen. Je luistert, vat samen en vraagt door naar wat de klant precies wilt en wat zijn/haar situatie is. Klanten staan op de eerste plaats, daar doe je het natuurlijk voor!

Daarnaast:
  • Ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant via de telefoon, chat, mail en andere relevante media.
  • Zet je gesprekstechnieken in om te zorgen dat je de vraag van de klant juist interpreteert en het probleem oplost.
  • Vind je het realiseren van vooraf gestelde omzet doelstellingen een uitdaging. Met cross- en upsell doe je je voordeel.
  • Verwerk en registreer je gevoerde gesprekken in de systemen
  • Lever je een proactieve bijdrage aan mogelijke oplossingen voor eventuele knelpunten. Mede hierdoor wordt Aon de beste adviseur!
  • Communiceer je op adequate wijze met collega’s op de andere kantoren en zoek je actief de samenwerking met je collega’s in het hele land.

De functievereisten
  • Ervaring in een functie waarbij je het grootste gedeelte van de dag aan de telefoon zit.
  • In het bezit van WFT basis en schadeverzekeringen particulieren
  • Je hebt minimaal een diploma op mbo niveau.
  • Flexibel inzetbaar: je bent af en toe bereid om ook in de avond te werken (in overleg met je leidinggevende).

Wij bieden
Een zelfstandige baan bij een groeiend bedrijf met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om samen met ons te werken aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand en een bonusregeling. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 (€2000 tot €3200 bruto per maand). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Additionele informatie
Heb je interesse? Solliciteer dan via de ‘Solliciteer’ button. Wij ontvangen graag je CV!

Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Erik Pruysen, Recruiter via telefoonnummer 06-20323276. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je mailen met Jolanda Slob, manager van de afdeling, via: jolanda.slob@aon.nl

Naast de gespreksrondes kan een assessment of business case onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemeen
Aon Nederland

Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.
We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York. Ga naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het partnership met Manchester United.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Erik Pruysen
Telefoon 06-20323276

Vestigingsplaats

Solliciteer