Aon Nederland

Intern Relatiebeheerder People Mobility Verzekeringen Corporates & NGOs - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-05-2019 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 39 Salaris een goed salaris
Beschik jij over een bewezen trackrecord in het beheren van internationale klantrelaties? Wil jij internationale bedrijven en non-profitorganisaties aanbevelingen doen over hoe zij moeten omgaan met hun verantwoordelijkheden met betrekking tot veiligheid en het welzijn van hun expats? Dan is de rol van Intern Relatiebeheerder bij de afdeling International People Mobility perfect voor jou!

De functie
Steeds meer werknemers reizen voor hun werkgever naar het buitenland of gaan daar tijdelijk wonen en werken. Als Intern Relatiebeheerder adviseer en help jij de werkgever door de verschillende risico’s rondom mobiliteit op een rij te zetten en te bemiddelen bij de verschillende oplossingen om deze risico’s af te dekken. Je houdt je bezig met allerlei vragen vanuit de klanten met betrekking tot internationale particuliere schadeverzekeringen voor hun werknemers en zorgt voor een op maat gemaakt advies. Jij bent de schakel tussen de klant, de afdeling International People Mobility (IPM) en de verzekeraar!

Samen met de client-facing Consultants beheer, bedien en adviseer je op proactieve wijze jouw eigen klantenportefeuille. Je levert een bijdrage aan het bereiken van Client Excellence en houdt je bezig met het continu verbeteren van de bestaande processen

De functievereisten
Jij bent een betrokken teamspeler; proactief, assertief en in staat om verschillende belangen en verwachtingen te managen. Je beschikt over projectmatig en analytisch inzicht en hebt ervaring met het verbeteren van bestaande processen, het coördineren van taken en stellen van prioriteiten binnen een complexe organisatie. De klant staat centraal, jouw sterk zakelijke en dienstverlenende instelling pas je daarom toe. Met jouw energieke en ambitieuze instelling krijg je het team mee en bereik je altijd je doel.

Verder verwachten wij:
 • HBO werk en denkniveau;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in de assurantiebranche;
 • Relevante WFT’s diploma’s (Basis, Inkomen en Vermogen zijn een vereiste);
 • Ervaring/affiniteit met medische en variaverzekeringen;
 • Affiniteit met Life and Disability is pré;
 • Proven-track record in het beheren van klantrelaties (B2B en B2C);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;

Wij bieden
Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij werken volgens ‘Het Nieuwe Werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen, je verantwoordelijk bent voor jouw portefeuille, de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in kunt delen!

Naast een goed salaris in schaal 9 bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 13e maand
 • Premievrij pensioen
 • Bonusregeling
 • Volledige reiskostenvergoeding van woon- en werkverkeer
 • Persoonlijk studie-en opleidingsbudget

De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.Aanvullende informatie

Additionele informatie
Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen via Romy van Genderen, Recruitment, telefoonnummer: 06-19980147. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met, René Wauben, Lead Desk Consultant, telefoonnummer: 06-52310891. Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Het interview zal eventueel in het Engels plaatsvinden. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Algemeen
Ons Team

International People Mobility (IPM) speelt binnen Aon een belangrijke rol in het verlenen van diensten aan grote en kleine ondernemingen, die internationaal opereren en hun medewerkers met regelmaat naar het buitenland uitzenden alsmede hoger onderwijsinstellingen, die internationale studenten uitzenden danwel ontvangen. De afdeling bestaat uit 49 professionals en is gevestigd in Rotterdam. Er heerst een ondernemende, collegiale en informele sfeer, gericht op samenwerken en delen van kennis.

Aon Nederland
Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON). Ga naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het partnership met Manchester United.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Romy van Genderen
Telefoon +31 (0) 6-19980147

Vestigingsplaats

Solliciteer