Aon Nederland

Account Manager Regio Noordoost - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 05-06-2019 Functiecategorie Marketing
Standplaats Utrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 39 Salaris salarisschaal 10
Als Accountmanager MKB / SME (small & mediumsized enterprises) heb je zowel commerciële als vakinhoudelijke verantwoordelijkheden en volop ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Hierbij ligt de nadruk van jouw activiteiten op het zelfstandig uitbouwen en adviseren van je klantenportefeuille.

De functie
Je adviseert je klanten op een breed gebied, van zakelijke schade-, zorg- en inkomensverzekeringen tot aan riskmanagement en consultancy diensten. In deze rol ben je een echte ondernemer en samen met de interne accountmanager verantwoordelijk voor je eigen portefeuille.

Het is een buitendienstfunctie waarin je veel afspraken hebt bij klanten en prospects en er veel mogelijkheden zijn om te scoren! Daarom zijn we op zoek naar een gedreven verkoper / adviseur die de uitdaging aan gaat om een verdere groei van onze portefeuille te realiseren. Naast het uitbreiden van je portefeuille signaleer je samen met de collega Account Managers veranderingen in de markt en breng je nauwkeurig het risicoprofiel van de klant in kaart. Vervolgens vertaal je dit naar oplossingen op maat.

De functievereisten
  • Minimaal HBO werk/denkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de (zakelijke) verzekeringsbranche
  • Je bent (erg) succesvol in het realiseren van nieuw business
  • In het bezit van Wft adviseursdiploma’s Basis, Schade zakelijk en Inkomen

Wij bieden

Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans om samen met ons te werken aan een innovatief product van maatschappelijk belang. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand en een bonusregeling. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Additionele informatie
Heb je interesse? Solliciteer dan via 'Solliciteer' button. Wij ontvangen graag je CV en motivatie (vereist).

Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Alicia van Waveren, Recruiter via telefoonnummer 06- 3842 0263. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Peter van der Steeg via telefoonnummer 06- 3047 4045.

Naast de gespreksrondes kan een assessment of business case onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Algemeen

Aon Nederland

Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON). Ga naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het partnership met Manchester United.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Alicia van Waveren
Telefoon 06- 3842 0263

Vestigingsplaats

Solliciteer