Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Krijg jij energie van het ontwikkelen van medewerkers en het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening? En zijn klanten jouw passie? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

De functie

Als Manager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 binnendienstmedewerkers die aanspreekpunt zijn voor grootzakelijke klanten op het gebied van zorg- en inkomensverzekeringen en andere HR-dienstverlening. Je stuurt het team managerial aan en zorgt voor de operationele en personele aansturing. Jouw medewerkers zijn hét aanspreekpunt voor groot zakelijke relaties van het Aon-onderdeel Corporate Wellness. Je geeft leiding aan één van de 3 binnendienst teams, werkt nauw samen met de managers client consultants/buitendienst en rapporteert aan de Director Clients.

Je houd je bezig met het volgende:
 • Je zet medewerkers in hun kracht en daagt ze uit om zich verder te ontwikkelen.
 • Je zorgt voor een efficiënt geleide organisatie met gemotiveerde medewerkers en een prettige werksfeer.
 • Je stimuleert kansen voor kostenbesparingen en productiviteitsverbetering en weet klantverwachtingen te overtreffen.

De functievereisten
Jij kunt als geen ander collega’s enthousiasmeren, inspireren en in hun kracht te zetten. Je bent open en authentiek, communicatief vaardig en weet mensen te verbinden. Daarnaast heb je ervaring met procesmatig werken en weet je commerciële resultaten neer te zetten.

Verder verwachten wij:
 • HBO/academisch werk- en denkniveau;
 • Ruime management ervaring bij een intermediair en/of verzekeraar;
 • In bezit van relevante WFT diploma’s: WFT-basis, -inkomen en -zorg, of bereid deze te halen;
 • Je kunt goed omgaan met veranderende prioriteiten, omstandigheden en situaties;

Wij bieden


Een dynamische werkomgeving op de afdeling Corporate Wellness met 160 gezellige collega’s. Wij werken volgens ‘Het Nieuwe Werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen, je verantwoordelijk bent voor jouw portefeuille en je tijd flexibel in kunt delen! Je krijgt een laptop en hiermee ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Naast een goed salaris in schaal 11 (€ 3.200 tot max. € 5.200) bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 13e maand
 • Premievrij pensioen
 • Bonusregeling
 • Volledige reiskostenvergoeding van woon- en werkverkeer
 • Persoonlijk studie-en opleidingsbudget
De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Kwaliteit en ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten voor Aon. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden we het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om mee te helpen aan het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten en diensten. Door deelname aan een themagroep werk je dus actief mee aan de ontwikkeling van onze dienstverlening en jezelf.

Additionele informatie

Voor meer informatie over het verloop van de procedure kan je contact opnemen met Romy van Genderen, Recruitment, telefoonnummer: 06-19 98 01 47 en voor inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Nicolle van Rossum, Director Clients, op 06-50 74 23 43.

Algemeen

De afdeling: Corporate Wellness  
Werknemers zijn cruciaal voor continuïteit en winstgevendheid. Door veranderende wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen komt de verantwoordelijkheid van het welzijn en gezondheid voor personeel steeds meer bij de werkgever te liggen. Aon Corporate Wellness werkt vanuit de visie dat investeren in inzetbaarheid en gezondheid bijdraagt aan grotere motivatie en hogere productiviteit van werknemers, lagere verzekerings- en verzuimkosten en beperking van uw risico’s: “Linking employee wellness to corporate success”. De dienstverlening is verdeeld in de thema’s Duurzame Inzetbaarheid, Verzuim, Zorg en Gezondheid, Ziektewet en WGA en Ongevallen en Veiligheid.

Graag wijzen wij je op onze Corporate Story (https://www.aon.com/netherlands/thema/sociale-zekerheid/corporate-wellness.jsp)

De organisatie: Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

In Nederland bouwen we samen aan één Aon, nadat UMG en Aon samen verder gaan. Aon is immers het Keltische woord voor ‘één’. Het omschrijft de essentie van ons werk. We hebben één focus en dat is de klant. Dat betekent dat we onze organiatie daar op aanpassen.

Aon heeft in Nederland 8 vestigingen met 1.540 medewerkers en totaal is Aon actief in 120 landen met meer dan 50.000 collega’s. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 26-02-2020
Standplaats Rotterdam
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 40
Niveau Manager
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris een goed salaris in schaal 11 (€ 3.200 tot max. € 5.200)
Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Romy van Genderen
Telefoon +31619980147

Vestigingsplaats

Solliciteer